Naslovna strana

Organizaciona struktura

Ciljevi udruženja

Aktivnosti

Edukacija

Sponzori

Obrazac za uclanjenje

Kontakt

Linkovi

Mediji o nama

 

 

 

 

 


Debrisoft, novi debridman za lecenje hronicnih rana  u bolnickim i vanbolnickim uslovima (kucno lecnje) - efikasan, bezbolan, podesan za rane razlicitih uzroka

 

Debrisoft ®

 

Sastavljen je od specijalnih vlakana gusto postavljenih sa obsivenim rubom i pojacanom pozadinom. Sadrzi 18 miliona fleksibilnih vlakana iskoseno postavljenih. Takva gustina i raspored omogucava prodiranje i u dubolje slojeve rana radi aktivnog uklanjanja fibrinskih i drugih naslaga. Istovremeno sa okoline rane uspesno se eliminisu ljuske i nekroze. Sloj vlakana prihvata eksudat i zadrzava ga unutar Debrisofta. Uklanjanje je selektivno tako da novo formirano granulacijsko tkivo i nove narasle epitelne stanice ostaju neostecene.

Debrisoft je jednostavan za pripremu i upotrebu. Moze se koristiti u kombinaciji sa svim mogucim rastvorima.Ugodno meka povrsina ne stvara bol kod pacijenta i jednostavna, potpuno bezbedna i brza aplikacija olaksava proceduru za pacijenta i onoga koji proceduru obavlja. Takodje stvara ustede zbog eliminisanja eventualne potrebe za lekovima protiv bolova. Sam proces ciscenja zahteva 2-4 minuta laganih kruznih pokreta po povrsini rane, bez potrebe za jakim pritiskom. Nakon toga se moze nastaviti sa tretiranjem rane u skladu sa fazom i stanjem iste. te.

 

Pre i posle upotrebe:

 


  SRPSKO UDRUŽENJE ZA LECENJE RANA
Copyright © 2007. LECENJERANA.COM. All Rights Reserved
SrpskiEnglish